Ochrana osobních údajů na Pond.cz

Provozovatel služby Martin Veverka je zaregistrován u Úřadu pro ochranu osobních údaju jako shromažďovatel osobních dat pod číslem: reg. č. 00031839/001 . Tímto splnil zákonnou povinnost ke shromažďování osobních údajů v rozsahu, v jakém jej provádí na POND.cz. Vaše údaje sdělené na POND.cz budou uchovány a chráněny proti zneužití v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Oprávnění ke shromažďování osobních údajů

Provozovatel služby Pond.cz, Martin Veverka (dále jen provozovatel) je registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ). Pro ověření této registrace můžete navštívit webové stránky Úřadu na adrese www.uoou.cz.

Záruka ochrany osobních údajů

Provozovatel zaručuje, že Vaše osobní data nebudou předána ke zpracování třetí straně a budou zabezpečena poti přístupu neoprávněných subjektů. K vašim osobním údajům má přístup omezený okruh pověřených osob.

Účely shromažďování osobních údajů

S Vašimi osobními údaji bude nakládáno pouze způsobem odpovídajícím příslušným ustanovením zák. č. 101/2000 sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a výhradně k těmto účelům:

  • zpracování statistických dat
  • archivnictví vedené na základě zákona
  • nabízení obchodu nebo služeb subjektům údajů.

Výjimky

Provozovatel je oprávněn poskytnout jakékoliv dostupné informace o vaší osobě a provozu svých služeb, vč. Vašich osobních údajů, orgánům činným v trestním řízení.

Provozovatel využije vaše osobní jméno, příjmení či jméno firmy či společnosti při registraci vašeho nového doménového jména v celosvětové počítačové síti Internet. Každé takové doménové jméno k sobě z technologické povahy síte Internet váže dílčí údaje o jeho majiteli (např. jméno a příjmení), které jsou prostřednictvím této sítě veřejně dostupné.

Cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýza našich návštěvností využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak se náš web používá, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzu. Partneři těchto údajů mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku používání vašich služeb.

Obecné představení cookies

Soubory cookie jsou malé textové soubory, které mohou být použity na webových stránkách, aby uživatelský zážitek byl více efektivní.

Zákon uvádí, že můžeme ukládat cookies na vašem zařízení, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz této stránky. Pro všechny ostatní typy cookie potřebujeme vaše povolení.

Tato stránka používá různé typy souborů cookie. Některé cookies jsou umístěny službami třetích stran, které se objevují na našich stránkách.

  • Nutné — Potřebné soubory cookie pomáhají k tomu, aby byla webová stránka použitelná tak, aby umožnila základní funkce jako navigační stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Webová stránka nemůže správně fungovat bez těchto souborů cookie.
  • Preferenční — Preferenční cookies umožňují, aby webová stránka zapamatovala informace, které mění jak se webová stránka chová nebo jak vypadá. Je to například preferovaný jazyk nebo region, kde se nacházíte.
  • Statistické — Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby pochopili, jak návštěvníci používají webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.
  • Marketingové — Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazovat reklamu, která je relevantní a zajímavá pro každého uživatele, a je to cennější pro vydavatele a třetí strany inzerce.
  • Neklasifikované — Neklasifikované cookies jsou cookies, které máme v procesu klasifikace společně s poskytovateli jednotlivých cookies.

Shromážděné cookies soubory na tomto webu jsou zpracovány prostřednictvím těchto služeb:

  • Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.